Onze unieke acties

Loopt u ook tegen de hoge tarieven van een tandarts bezoek aan? Maak dan gebruik van onze acties!

Schrijf uw kind(eren) bij ons in!

Schrijf uw kind(eren) bij ons in en krijg een behandelplan ter waarde van €100,- per jaar cadeau. Hebt u ook last van de hoge kosten voor de basisverzekering en het steeds stijgende verplichte eigen risico? Stelt u ook een bezoek aan de tandarts uit om deze redenen, dan hebben wij het goedkope tandarts alternatief voor u! Indien u uw kind(eren) als nieuwe patiënt(en) bij ons inschrijft en laat behandelen, ontvangt u van ons een budget ter waarde van €100,- mondzorg tegoed per gezin in onze praktijk. Ieder jaar opnieuw, zolang uw gezin is ingeschreven en uw kind(eren) onder 18 jaar bij ons halfjaarlijks op controle komt/komen. Zo kunt u als ouder voordelig naar de tandarts!

Lees meer

Door de hoge prijs voor controle behandelingen die de tandarts rekent, stellen veel mensen een bezoek uit. Toch is het belangrijk om uw gebit regelmatig te laten controleren op tandaanslag. Wanneer de tandarts het tandsteen en tandplak jaarlijks gaat verwijderen, zal dit tot  een gezond gebit leiden. Ook voorkomt het gevoelige tanden maar ook gaatjes in een tand. Dit laatste kan veel pijn kan veroorzaken.

De Nederlandse overheid vindt het belangrijk dat kinderen goede tandarts zorg krijgen. Daarom is de mondzorg voor patiënten tot en met de leeftijd van 18 jaar kosteloos. Helaas vallen volwassenen buiten het recht op deze zorg. Waardoor men de kosten voor bijvoorbeeld een kroon of een tandarts bezoek uitstelt.

Wij willen het tandartsbezoek stimuleren en vinden het belangrijk om controle en preventie door de assistente of de tandarts in te zetten. Zo kunnen wij pijn in uw tandvlees of gevoelige tanden voorkomen. Daarom is het van belang dat er een halfjaarlijkse controle door de tandarts plaatsvindt.

Door preventief te controleren en te adviseren kunnen veel problemen voorkomen worden. Ingrijpen doen wij op het moment dat het echt noodzakelijk is. Zorg dus dat uw gebit regelmatig wordt gecontroleerd, zo voorkomt u hoge kosten in de toekomst.

Ons aanbod is er op gericht om deze hoge of extra kosten te voorkomen en bieden u mondzorg en/of preventie aan ter waarde van € 100,- per jaar. U bent vrij om te kiezen hoe u dit budget aan mondzorg wilt besteden en u bent géén eigen bijdrage verschuldigd.

” Geef je gebit nog meer uitstraling, met een wit gebit! “

Behandelingen

Bekijk al onze beschikbare behandelingen

De Tandartsen

De tandarsten van Mondzorgpraktijk Kruitberghof zijn BIG geregistreerd voor het uitvoeren van preventieve, curatieve, medische -en acute en implantologische behandelingen.

Mondzorgpraktijk Kruitberghof

Bij Mondzorgpraktijk Kruitberghof werken deskundige tandartsen, die veel ervaringen hebben in hun vakgebied. Naast een hoge mate van vakkundigheid, heeft tandartspraktijk Kruitberghof vele specialisaties in huis. U zult ervaren dat onze professionals voor kwaliteit en doelmatigheid staan, waarin uw tandheelkundige wensen centraal staan.

Contact

Kruitberghof 61-A
1104 BC Amsterdam
praktijk@mondzorgkruitberghof.nl
Tel: 020 261 36 89
Like ons op:
 Facebook 
Tandartspraktijk Kruitberghof is telefonisch van maandag tot en met vrijdag, tussen 09:00 en 17:00 bereikbaar.

KvK-nummer: 36052043