Cosmetische tandheelkunde

Esthetische en cosmetische tandheelkunde voor stralende gezonde tanden

Esthetische tandheelkunde voor een stralend gebit

Als gevolg van gebitsslijtage of dentaal trauma, kunnen uw tanden beschadigd zijn geraakt. Esthetische tandheelkunde houdt zich bezig met het mooi maken van uw gebit. Tegenwoordig speelt een gaaf en fraai gebit steeds een grotere rol bij het uiterlijk en zelfvertrouwen. Waarbij de eisen steeds hoger gesteld worden. Onze behandeling richt zich op functieherstel. Met tandkleurige vulmaterialen, facings en kronen kunnen wij zowel de vorm als de stand en de kleur van uw tanden verbeteren. Waarbij er extra aandacht is voor het behoud van uw eigen tanden en kiezen.

Oorzaak slijtage achterhalen

Onze cosmetische tandarts is gespecialiseerd in restauratieve tandheelkunde. Dit houdt in dat de behandeling zich richt op het herstel van de vorm, de functie en schoonheid van uw gebit.

In onze tandarts praktijk komt gebitsslijtage in toenemende mate voor; het betreft namelijk 10% van de patiënten. Eén van de hoofdfactoren van erosie is de chemische werking van zuren, dat veel in koolzuurhoudende frisdranken zit. Een andere belangrijke veroorzaker is natuurlijke slijtage. Wat ontstaat door het over elkaar heen bewegen van de boven- en onderkaak.

Eerst wordt de totstandkoming van het gebitsprobleem onderzocht. Op deze manier kan er bijvoorbeeld een gaatje- of ontstoken tandweefsel ontdekt worden. Ook een dentaal trauma kan de oorzaak zijn. De gevolgen kunnen zowel psychisch als lichamelijk van aard zijn. U zal zich onder andere kunnen schamen voor uw slechte gebit, moeite of zelfs pijn hebben tijdens het nuttigen van voedsel.

Ervaart u problemen vanwege gebitsslijtage?

Indien u meer informatie wilt hebben over gebitsslijtage en de mogelijke behandelingen, maak dan een consultafspraak met onze cosmetische tandarts. Tijdens het consult zal de tandarts de situatie in uw mond onderzoeken, waarop een behandelplan gemaakt zal worden. U dient er rekening mee te houden dat er kosten aan verbonden zitten. Om de situatie te diagnosticeren zal de tandarts namelijk  röntgenfoto’s maken en een behandelplan opstellen.

Informeer bij onze tandarts praktijk, naar de beste behandelmethode om uw tanden weer te laten stralen. Dat kunt u doen via het onderstaande formulier “afspraak consult”, of door ons te bellen

Goedkoop uw tanden bleken voor een actie prijs van € 99,- bij de tandarts praktijk in Amsterdam Zuid-Oost!

Heeft u last van tandaanslag en wilt u goedkoop uw tanden bleken? U kunt bij ons tandenbleken voor € 99,- per behandeling!

Er zijn veel tandarts praktijken die het bleken van tanden aanbieden. U dient zich te realiseren dat een behandeling niet altijd op zich staat. Soms is het tandaanslag van dusdanige aard, dat  goedkoop tanden bleken geen oplossing is. Om het gewenste resultaat te bereiken, zal de tandarts uw tanden meerdere keren moeten bleken. Laat u daarom vooraf goed informeren.Sinds kort gebruiken wij een nieuwe methode, welke uitstekende resultaten oplevert. Informeer bij onze tandarts praktijk, naar de beste behandelmethode om uw tanden te bleken.

Informatie verwijzers

Op dit moment kunt u patiënten naar ons toe verwijzen voor implantologie en esthetische restauratieve tandheelkunde.

Alle behandelingen vinden plaats op basis van samenspraak en onder supervisie van u. Wij voeren alleen (deel)behandelingen uit waarvoor verwezen is. Een door u verwezen patiënt kan zich hier bij ons niet inschrijven als patiënt. We handelen hierin conform de richtlijn horizontale verwijzing.

Gedurende het behandeltraject wordt u op de hoogte gehouden over de voortgang van de behandeling.

Wij geven u graag uitleg hoe klachten ontstaan, wat de bestaande behandelingen zijn en welke preventie maatregelen u kunt nemen. Neem de meest voorkomende tandarts behandelingen door, op onze “Behandelingen“ pagina te klikken.

Behandeling, kosten en verzekering

Bij ons bent u in goede handen. In samenspraak met u werken we een nuwkeurig plan uit, dat zal leiden naar een prachtig gebit!

Wij hebben extra aandacht voor patiënten die angst voor de tandarts hebben. Wij vinden het belangrijk dat u, bij elke stap die wij doen, op de hoogte bent. Op deze wijze weet u wat er precies gaat gebeuren en komt u niet voor verrassingen te staan.

Onze cosmetische tandarts heeft veel ervaring met esthetische restauratieve tandheelkunde. De behandeling richt zich op het behoud van zoveel mogelijk tandweefsel en op een mooi en duurzaam eindresultaat.

Wordt patiënt door u hier in te schrijven

De Tandartsen

De tandarsten van Mondzorgpraktijk Kruitberghof zijn BIG geregistreerd voor het uitvoeren van preventieve, curatieve, medische -en acute en implantologische behandelingen.

Mondzorgpraktijk Kruitberghof

Bij Mondzorgpraktijk Kruitberghof werken deskundige tandartsen, die veel ervaringen hebben in hun vakgebied. Naast een hoge mate van vakkundigheid, heeft tandartspraktijk Kruitberghof vele specialisaties in huis. U zult ervaren dat onze professionals voor kwaliteit en doelmatigheid staan, waarin uw tandheelkundige wensen centraal staan.

Contact

Kruitberghof 61-A
1104 BC Amsterdam
praktijk@mondzorgkruitberghof.nl
Tel: 020 261 36 89
Like ons op:
 Facebook 
Tandartspraktijk Kruitberghof is telefonisch van maandag tot en met vrijdag, tussen 09:00 en 17:00 bereikbaar.

KvK-nummer: 36052043