Implantaten en bruggen

Implantaat als vervanging van verloren tandwortels: Een taak voor de tandarts!

Nieuwe tanden als duurzame vernieuwing, tegen verdere gebitsachteruitgang

Het tegenhouden van verdere verval en de gebitsrenovatie van tanden stelt u in staat om van uw leven te genieten, zoals u dat altijd gewend was! Met de behandeling van onze professionele implantologie medewerkers zult u zich weer zelfverzekerd voelen, genieten van eten en duidelijk kunnen praten.

Wat is een tandprothese?

Een tandprothese is een ander woord voor implantaat of kroon en vervangt de aangedane wortel van de tand.  Hierop kunnen kronen en bruggen geplaatst kan worden. Indien er tanden of kiezen verloren zijn gegaan, kan het raadzaam om voor gebitsrenovatie te kiezen. Dit wordt vaak gedaan door middel van een brug, een klikprothese of een kunstgebit. Tegenwoordig biedt een tandprothese veelal een beter alternatief.

Acties!

Bekijk al onze Speciale & Unieke Acties voor betaalbare mondzorg!

Afspraak implantologie consult

Overweegt u om nieuwe tanden te nemen? Wilt uw meer informatie over gebitsrenovatie, kronen en bruggen, een klikprothese of overweegt u een implantaat bel dan onze tandarts praktijk op. Maar ook als u de kosten van brug, een kroon of een andere behandeling wilt weten, onze tandarts praktijk staat altijd voor u klaar!

Onze implantaat tandarts gebruikt het implantologie consult om vast te stellen of een tandprothese  een goede oplossing voor uw is. Er wordt gekeken naar de dichtheid van- en de kwaliteit van het kraakbot.

A

Maar ook naar de aanwezige ruimte voor een implantaat, de gezondheidstoestand van uw tandvlees en naar uw algehele gezondheid. Als u een ontsteking in uw mond heeft, is een behandeling echter uitgesloten. Dit zal eerst moeten genezen. Wanneer er sprake van onvoldoende kraak bot is, zijn er behandelingen die de botgenezing bevorderen. Om dit te kunnen vaststellen, zijn er zowel röntgenfoto’s als een overzichtsfoto van het kraakbeen nodig.

Wij geven u graag advies!

Als een behandeling met implantaten gewenst is wordt er een gespecificeerde begroting gemaakt. Daarnaast verstrekken wij u informatie over de verwachte behandelduur.

Wij zijn de brug tussen u en uw zorgverzekeraar. Aan de hand van de begroting enerzijds en uw tandartsverzekering anderzijds, wordt in overleg met zorgverzekeraar gekeken of dit haalbaar is. Het klikgebit en de implantaten wordt overigens in veel gevallen grotendeels vanuit de basisverzekering vergoed.

U kunt op twee manieren een afspraak maken. U verzoekt uw tandarts om een doorverwijzing te krijgen of u maakt zelf een afspraak met ons.

Wordt patiënt door u hier in te schrijven

Informatie verwijzers

Op dit moment kunt u patiënten naar ons toe verwijzen voor implantologie en esthetische restauratieve tandheelkunde. Onze implantoloog is NVOI erkend. Alle behandelingen vinden plaats op basis van samenspraak en onder supervisie van u. Wij voeren alleen (deel)behandelingen uit waarvoor verwezen is. Een door u verwezen patiënt kan zich hier bij ons niet inschrijven als patiënt. We handelen hierin conform de richtlijn horizontale verwijzing.

Y

Gedurende het behandeltraject wordt u op de hoogte gehouden over de voortgang van de behandeling.

Wij geven u graag uitleg hoe klachten ontstaan, wat de bestaande behandelingen zijn en welke preventie maatregelen u kunt nemen. Neem de meest voorkomende tandarts behandelingen door, op onze “Behandelingen“ pagina te klikken.

De Tandartsen

De tandarsten van Mondzorgpraktijk Kruitberghof zijn BIG geregistreerd voor het uitvoeren van preventieve, curatieve, medische -en acute en implantologische behandelingen.

Mondzorgpraktijk Kruitberghof

Bij Mondzorgpraktijk Kruitberghof werken deskundige tandartsen, die veel ervaringen hebben in hun vakgebied. Naast een hoge mate van vakkundigheid, heeft tandartspraktijk Kruitberghof vele specialisaties in huis. U zult ervaren dat onze professionals voor kwaliteit en doelmatigheid staan, waarin uw tandheelkundige wensen centraal staan.

Contact

Kruitberghof 61-A
1104 BC Amsterdam
praktijk@mondzorgkruitberghof.nl
Tel: 020 261 36 89
Like ons op:
 Facebook 
Tandartspraktijk Kruitberghof is telefonisch van maandag tot en met vrijdag, tussen 09:00 en 17:00 bereikbaar.

KvK-nummer: 36052043