fbpx

Infomedics

Een bezoek aan de mondhygiëniste is een goede aanvulling op uw alledaagse gebitsverzorging

Infomedics: Van nota naar betalen

Enkele dagen nadat u behandeld bent ontvangt u een rekening van Infomedics. Zij verzorgen het  betalingsverkeer voor onze praktijk. Infomedics is als bedrijf gespecialiseerd in het factureren en innen van declaraties. Zij nemen werk uit handen, zodat we meer tijd hebben voor onze zorgverlening en meer aandacht hebben voor u!

De prijzen die onze tandarts rekent, zijn gebaseerd op de tarieven van de Nederlandse Zorg Autoriteit (NZA). Wij bieden u ook de mogelijkheid om contant te betalen. In de onderstaande link staan bijvoorbeeld de kosten voor een kroon bij de tandarts of wat het kost om een tand te trekken omschreven.

I

Prijzenlijst Nederlandse Zorg Autoriteit: De rekening van de tandarts en de mondhygiënist.pdf

Let op! Wij willen u vragen om voor de uiterste betaaldatum te betalen, om te voorkomen dat er wettelijke incassokosten in rekening gebracht worden.

Kies voor een deskundige tandarts, die met u meedenkt!

Voor vragen over uw tandartsrekening of betalingsregelingen kunt u contact opnemen met Infomedics.

Dat kunt u doen door te bellen met Infomedics: 0900 40 49 404, de kosten zijn € 0,35 per gesprek. De Servicedesk van Infomedics is van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur geopend. Of via email: rekening@infomedics.nl. U kunt ook uw nota’s digitaal inzien op: www.infomedics.nl.

Indien u vragen over de tandartsrekening of betalingsregelingen heeft en liever de tandarts praktijk wilt bellen, kan dat natuurlijk ook. Wij  denken graag in oplossingen met u mee. Bel dan 020 – 261 36 89.

Wij bieden u ook de mogelijkheid aan dat u zelf de nota bij de zorgverzekeraar kunt indienen. Indien u hier geïnteresseerd in bent hoeft u dit éénmalig aan onze balieassistente door te geven. In het vervolg wordt de declaratie dan naar u toegestuurd.

Goede voorlichting en duidelijkheid met betrekking tot tarieven, uw nota, vergoedingen, prijzen tandarts en begrotingen van behandelplannen zijn belangrijk. U vind alle patiënten informatie, op onze “Patiënten“ pagina.

De Tandartsen

De tandarsten van Mondzorgpraktijk Kruitberghof zijn BIG geregistreerd voor het uitvoeren van preventieve, curatieve, medische -en acute en implantologische behandelingen.

Mondzorgpraktijk Kruitberghof

Bij Mondzorgpraktijk Kruitberghof werken deskundige tandartsen, die veel ervaringen hebben in hun vakgebied. Naast een hoge mate van vakkundigheid, heeft tandartspraktijk Kruitberghof vele specialisaties in huis. U zult ervaren dat onze professionals voor kwaliteit en doelmatigheid staan, waarin uw tandheelkundige wensen centraal staan.

Contact

Kruitberghof 61-A
1104 BC Amsterdam
praktijk@mondzorgkruitberghof.nl
Tel: 020 261 36 89
Like ons op:
 Facebook 
Tandartspraktijk Kruitberghof is telefonisch van maandag tot en met vrijdag, tussen 09:00 en 17:00 bereikbaar.

KvK-nummer: 36052043