Pijnklachten en spoedgevallen

Pijnklachten

Voor pijnklachten proberen wij u een afspraak te geven op dezelfde dag dat u belt. Het kan soms zo zijn dat u niet terecht kunt bij uw eigen tandarts.

Tandletsel

Bij een ongeval, waar de volledige tand uit de mond is gekomen, bestaat de mogelijkheid dat de tandarts de tand in de kaak terug plaatst. Ga direct naar de tandarts! Indien uw tandarts geen dienst heeft, bel dan naar de spoedgevallendienst van de Mondzorg poli 020 – 723 48 48 U heeft de meeste kans van slagen als de tand binnen één uur wordt teruggeplaatst.
Stop de tand in een beker (half)volle melk of, wanneer u geen melk heeft, in uw mond onder de tong of tussen uw wang en tandvlees.
Zorg ervoor dat uw tand niet droog wordt en desinfecteer hem niet.

Verdere informatie over tandletsel kunt u vinden via deze link naar de website alles over het gebit’.

Indien u een zeer ernstige pijnklacht heeft kunt u met spoed bij ons terecht.
De praktijk is elke werkdag van 09:00 uur tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar via 020 – 261 36 89

Heeft u buiten onze werktijden een zeer dringend spoedgeval wat niet kan wachten tot de volgende werkdag kunt u contact op nemen met de De Mondzorg Poli in het Amsterdam Slotervaart Ziekenhuis. De Mondzorg Poli staat bij een spoedgeval voor iedereen 24/7 klaar onder het nummer 020 – 723 48 48  De behandeling gaat op basis van een afspraak. Neem daarom éérst telefonisch contact op om wachttijden te voorkomen. De Mondzorg Poli werkt nauw samen met de spoedeisende hulp en de afdeling kaakchirurgie van het Slotervaartziekenhuis.