Ontmoet team Kruitberghof

 

Het team Kruitberghof ontmoeten?

Dat kan! Bent u op zoek naar een betrokken tandarts in Amsterdam-Zuidoost? Mondzorgpraktijk Kruitberghof heeft een zeer professioneel team in huis. Samen staan wij garant voor een mooi gebit, voor u en uw kind.

Samah is verantwoordelijk voor het tandheelkundig beleid van Mondzorgpraktijk Kruitberghof. Een afgestudeerde Tandarts en kaakchirurg uit Syrië. Ze heeft meer dan 11 jaar haar eigen praktijk gehad. Ook heeft ze 5 jaar gewerkt als kaakchirurg in een universitair ziekenhuis in Syrië. Dit betekent dat ze gespecialiseerd is in mondziekten en kaak- en aangezichtschirurgie: en prachtige aanvulling op al onze disciplines. In Nederland heeft ze de biologische tandheelkunde eigen gemaakt. Ze weet de patiënt gerust te stellen. In haar vrije tijd geniet ze van haar gezin. Samah heeft haar diploma voor tandheelkunde in Nederland gehaald. Tandarts BIG geregistreerd onder nummer: 49921054002

Kies voor een deskundige tandarts, die met u meedenkt!

i

 

Betaalbare zorg

Bent u op zoek naar goedkope tandarts in Amsterdam-Zuidoost? Team Kruitberghof heeft regelmatig acties waardoor de kosten van de tandarts voor iedereen toegankelijk wordt. 

P

De prijzen die onze tandarts rekent, zijn gebaseerd op de tarieven van de Nederlandse Zorg Autoriteit (NZA). In de onderstaande link staan bijvoorbeeld de kosten voor een kroon bij de tandarts of wat het kost om een tand te trekken omschreven.

Prijzenlijst Nederlandse Zorg Autoriteit: De rekening van de tandarts en de mondhygiënist.pdf

De Tandartsen

De tandarsten van Mondzorgpraktijk Kruitberghof zijn BIG geregistreerd voor het uitvoeren van preventieve, curatieve, medische -en acute en implantologische behandelingen.

Mondzorgpraktijk Kruitberghof

Bij Mondzorgpraktijk Kruitberghof werken deskundige tandartsen, die veel ervaringen hebben in hun vakgebied. Naast een hoge mate van vakkundigheid, heeft tandartspraktijk Kruitberghof vele specialisaties in huis. U zult ervaren dat onze professionals voor kwaliteit en doelmatigheid staan, waarin uw tandheelkundige wensen centraal staan.

KvK-nummer: 36052043