U kunt op goede tandartsenzorg rekenen!

Bij Mondzorgpraktijk Kruitberghof werken deskundige tandartsen. Naast een hoge mate van vakkundigheid, heeft tandartspraktijk Kruitberghof vele specialisaties in huis

Ons behandelteam

Bij Mondzorgpraktijk Kruitberghof werken deskundige tandartsen. Naast een hoge mate van vakkundigheid, heeft tandartspraktijk Kruitberghof vele specialisaties in huis. U zult ervaren dat onze professionals voor kwaliteit en doelmatigheid staan waarin uw tandheelkundige wensen centraal staan.

Kies voor innovatieve tandheelkunde

Over onze praktijk 

Zoekt u een goede tandarts in Amsterdam Zuid-Oost? Door onze vooruitstrevende aanpak op het gebied van mondzorg, is Mondzorgpraktijk Kruitberghof in Amsterdam helemaal van deze tijd. Naast de preventieve tandarts werkwijze, zoals mondhygiëne en tandheelkunde behandelingen, hebben wij verschillende specialisten in huis. U kunt bij ons terecht voor de beugel tandarts, cosmetische tandarts, implantologie en esthetische tandheelkunde zoals tanden bleken.

Wij hebben extra aandacht voor patiënten die angst voor de tandarts hebben. Ook wanneer uw kind  bang voor de tandarts is kunt u op onze deskundige aanpak rekenen!

U zult ervaren dat u als patiënt centraal staat! Wij hechten grote waarde aan uitstekende service,  specialistische kennis met veel persoonlijke aandacht voor uw probleem.

i

Betaalbare zorg

Bent u op zoek naar goedkope tandarts in Amsterdam? Mondzorgpraktijk Kruitberghof heeft regelmatig acties waardoor de kosten van de tandarts voor iedereen toegankelijk wordt.

P

De prijzen die onze tandarts rekent, zijn gebaseerd op de tarieven van de Nederlandse Zorg Autoriteit (NZA). In de onderstaande link staan bijvoorbeeld de kosten voor een kroon bij de tandarts of wat het kost om een tand te trekken omschreven.

Prijzenlijst Nederlandse Zorg Autoriteit: De rekening van de tandarts en de mondhygiënist.pdf

Wordt patiënt door u hier in te schrijven

De Tandartsen

De tandarsten van Mondzorgpraktijk Kruitberghof zijn BIG geregistreerd voor het uitvoeren van preventieve, curatieve, medische -en acute en implantologische behandelingen.

Mondzorgpraktijk Kruitberghof

Bij Mondzorgpraktijk Kruitberghof werken deskundige tandartsen, die veel ervaringen hebben in hun vakgebied. Naast een hoge mate van vakkundigheid, heeft tandartspraktijk Kruitberghof vele specialisaties in huis. U zult ervaren dat onze professionals voor kwaliteit en doelmatigheid staan, waarin uw tandheelkundige wensen centraal staan.

Contact

Kruitberghof 61-A
1104 BC Amsterdam
praktijk@mondzorgkruitberghof.nl
Tel: 020 261 36 89
Like ons op:
 Facebook 
Tandartspraktijk Kruitberghof is telefonisch van maandag tot en met vrijdag, tussen 09:00 en 17:00 bereikbaar.

KvK-nummer: 36052043