fbpx

Ontmoet team Kruitberghof

 

Het team Kruitberghof ontmoeten?

Dat kan! Bent u op zoek naar een betrokken tandarts in Amsterdam-Zuidoost? Mondzorgpraktijk Kruitberghof heeft een zeer professioneel team in huis. Samen staan wij garant voor een mooi gebit, voor u en uw kind. We hebben een reguliere tandartsen in huis, maar ook diverse specialisten. Maak kennis met ons team:

  • Preventieassistenten;
  • Behandelingen voor kinderen;
  • Implantoloog

Ons team bestaat uit verschillende tandheelkundige medewerkers, waarvan Omar al Latif de hoofdtandarts is. Hij is gespecialiseerd in Implantologie. U kunt bij hem terecht voor het bespreken van uw behandelplan, op basis van de aan u verstrekte begroting. Klachten, wijzigingen, betalingsregelingen en alternatieve bespreken? Maak direct een afspraak!

Kies voor een deskundige tandarts, die met u meedenkt!

i

 

Betaalbare zorg

Bent u op zoek naar goedkope tandarts in Amsterdam-Zuidoost? Team Kruitberghof heeft regelmatig acties waardoor de kosten van de tandarts voor iedereen toegankelijk wordt. 

P

De prijzen die onze tandarts rekent, zijn gebaseerd op de tarieven van de Nederlandse Zorg Autoriteit (NZA). In de onderstaande link staan bijvoorbeeld de kosten voor een kroon bij de tandarts of wat het kost om een tand te trekken omschreven.

Prijzenlijst Nederlandse Zorg Autoriteit: De rekening van de tandarts en de mondhygiënist.pdf

De Tandartsen

De tandarsten van Mondzorgpraktijk Kruitberghof zijn BIG geregistreerd voor het uitvoeren van preventieve, curatieve, medische -en acute en implantologische behandelingen.

Mondzorgpraktijk Kruitberghof

Bij Mondzorgpraktijk Kruitberghof werken deskundige tandartsen, die veel ervaringen hebben in hun vakgebied. Naast een hoge mate van vakkundigheid, heeft tandartspraktijk Kruitberghof vele specialisaties in huis. U zult ervaren dat onze professionals voor kwaliteit en doelmatigheid staan, waarin uw tandheelkundige wensen centraal staan.

Contact

Kruitberghof 61-A
1104 BC Amsterdam
praktijk@mondzorgkruitberghof.nl
Tel: 020 261 36 89
Like ons op:
 Facebook 
Tandartspraktijk Kruitberghof is telefonisch van maandag tot en met donderdag en zaterdag tussen 09:00 en 17:00 bereikbaar.

[/et_pb_text]

KvK-nummer: 36052043